Jatkankynttila.com testaa, osa 4

Oikeaoppinen jätkänkynttilä - reikämalli

Oikeaoppinen jätkänkynttilä - reikämalli


Kevät 2013 on ollut jätkänkynttilöiden poltossa kiireistä aikaa. Olen testannut hurjalla tahdilla erilaisia kynttilämalleja, sytytyksia yms. mitä vain mieleen tulee. Blogini ei ole aivan pysynyt testauksien tahdissa, mutta materiaalia laitan tännekin aina nyt tilanteen mukaan. Syyn alkuperäistä kiivaammalle testaustahdille kerron tässä blogissa sitten hieman myöhemmin. Valoitetaan salaisuutta sen verran, että tarkoituksenani on tarjota jätkänkynttilöitä hieman laajemmallekin joukolle.

Tämän postauksen tarkoitus on esitellä melkein täydellinen reikämallinen jätkänkynttilä. Perustelut melkein täydelliseksi tekee muutama asia:+ Pitkähkö paloaika
+ Helppo sytyttää (vrt. vanhaan postaukseeni täysin läpiporatusta)
+ Erittäin hienon näköinen paloliekki!
+ Hieman pienemmistäkin kelohongista saa todella toimivan reikämallisen jätkänkynttilän. Ns. perinteiset ristiinsahatut jätkänkynttilät tarvitsevat hieman järeämmän puun.
+ Uskallan tätä kutsua jopa uutuudeksi! Hyvin harva on tällaiseen jätkänkynttilään Suomessa törmännyt. Vain muutama muu asiaan perehtynyt oli tietoinen tästä mallista ennen tuotteen näkemistä. Jos siis haluat esim. juhlavieraitasi hämmästyttää, niin tässä on oikein oiva vaihtoehto sellaiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti