Erikoisverkkokaupan perustaminen
Jätkänkynttilä verkkokaupan perustaminen

Ensimmäisenä Suomessa: Jätkänkynttilöiden erikoisverkkokauppa on perustettu

Nyt se on sitten perustettu - nimittäin oma jätkänkynttilöiden verkkokauppa! Kevät 2013 on ollut aiheen tiimoilta aika kiireinen ja monta asiaa on pitänyt selvittää, laskea, kääntää, vääntää, laittaa, sahata, porata kuntoon, jotta tähän asti ollaan päästy. Nyt on versio 1.0 valmis. Tiedän, että verkkokauppa ei ole nettikauppojen kaunein yksilö, mutta tällaiselle ei-mitään-ATK:sta ymmärtävälle olen aika tyytyväinen. Sivut on kuitenkin täysin itse tehty alusta loppuun. Kiitokset myös kahdelle kaverilleni, jotka auttoivat erityisesti graafisen ilmeen ja tuotekuvien kanssa.


Mitäs sitten? Nyt pitäisi alkaa sitten löytämään ihmisiä, jotka jätkänkynttilöitä tarvitsisivat. Joulu ja uusivuosi nyt on Suomessa itsestäänselvyys ja silloin olen itsekin jätkänkynttilöitä lähinnä polttanut. Omissa tuotetestauksissani (joita voi lukea tästä blogista) löysin itselleni uuden käyttötarkoituksen keväisillä ja kesäisillä kalareissuilla. Mikäs sen mukavampaa kuin poltella kalastuksen tai retkeilyn lomassa jätkänkynttilä ja samalla tulella voi paistaa eväät ja tarvittaessa lämmittää vaikka pannukahvit.

Uusi talvinen käyttötarkoitus löytyi myös ystävieni häistä, joista olenkin postannut aikaisemmin. Ulkotuli.fi jätkänkynttilät ovatkin olleet jo tosielämän testissä, kun mainiota blogia kirjoittava "Palomiehen morsian" käytti jätkänkynttilöitä omissa häissään. Hänen kokemuksiaan pääset lukemaan tästä. Tämä jatkankynttila.com blogi tulee jatkamaan elämää normaalisti verkkokaupan avaamisen jälkeenkin ja toimii hieman epävirallisempana testauskanavana tuotteille. Kauppaanhan pääsee tottakai vain valmiit ja testatut tuotteet, mutta syntyhistoriaa voi halutessaan käydä ostaja/lukija käydä vilkaisemassa täällä.

Jätkänkynttiläblogin jatko

Erilaista video- ja kuvamateriaalia on tarttunut myös runsaasti matkan varrella ja tulen tännekin niitä aina tilanteen mukaan lisäämään. Jatkan edelleen normaalisti "Jatkankynttila.com testaa" ja "Jätkänkynttilän tekeminen" osioita ja tulen niihin liittämään uutta tavaraa paljonkin. Päivitän tätä blogia aina tilanteen mukaan, kuitenkin vähintään postaus kuukaudessa tahtia. En ole täysipäiväinen yrittäjä ja kirjoitan tätä blogia sekä pidän verkkokauppaa omien muiden päätöiden ohella, joten liian tosikkomaiseksi ei tekeminen saa muuttua. Verkkokaupan pitäminen otetaan siis tosissaan, mutta liian ryppyotsaiseksi ei meno saa mennä.

Tämä blogi tulee hieman verkkokauppaa perässä, koska testaustoiminta oli erittäin tiivistä nyt ennen ulkotuli.fi kaupan avaamista. Lopputulos on kuitenkin hieno, ellei jopa melkein täydellinen. Helposti syttyvät (ilman bensaa tjms. polttonesteitä), pitkään ja näyttävästi palavat jätkänkynttilät, jotka on mahdollista vielä lähettää edullisesti postin avulla ympäri Suomen ihmisille. Hyvin toimivaa tuotetta on kyllä ilo alkaa markkinoida. Tutustu itse, jos et usko! Tästä pääset verkkokauppaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti